Persondatapolitik

 D. 25. maj 2018 trådte EU’s nye databeskyttelsesforordning, også kendt som GDPR, i kraft i hele EU og EØS-landene.

 Det primære mål med den nye lovgivning er, at sikre at dine personoplysninger bliver håndteret korrekt, og at de ikke bliver brugt til noget andet, end de specifikke formål som vi har oplyst dig om, eller som du har givet dit samtykke til. 

Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne tilbyde den serviceydelse, du har anmodet om, eller som er påkrævet for at kunne opfylde retslige forpligtelser. Normalt vil det dreje sig om oplysninger om dit navn og kontaktoplysninger som e-mail, telefonnummer etc. Vi tager ikke del af, eller opbevarer persondata, som kan opleves som ”følsomme”.

For at kunne indgå en aftale med Dankir via webshoppen skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail

Registreringen af dine oplysninger foretages med det formål at kunne håndtere købet og levere varerne til dig samt opfylde kravene jf. bogføringsloven. Desuden er formålet at kunne rådgive dig bedst muligt og at tilpasse vores markedsføring og kommunikation til dig.

Du kan således besøge Dankir helt anonymt. Først når du selv indtaster personlige data modtager vi oplysninger om dig.

De oplysninger du afgiver for at kunne foretage et køb i Dankir webshop (navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse) registreres i Dankirs ordresystem hos Visma som databehandler.

Dataene videregives i nødvendigt omfang til de samarbejdspartnere vi benytter til forsendelse ved levering af ordrer foretaget i webshoppen.

Data indsamlet i forbindelse med ordreafgivelse annonymiseres efter 2 år. Dvs. at vi i forhold til reklamationsretten kan spore din ordre i 2 år. Alle kundeprofiler der ikke har været benyttet indenfor de sidste 2 år slettes automatisk.

Du kan på forespørgsel til enhver tid få oplyst hvilke data Dankir har om dig og evt. bede om at få dem slettet, hvis du ønsker det. (jf. persondatabehandlingsloven)
 

Den Data ansvarlige hos Dankir er: Kirsten Spang Sørensen, ejer af Dankir.

Dankir Netbutik

 

Kirsten Spang Sørensen

Brunemosevej 2

4250 Fuglebjerg

Tlf.: +45 60 77 22 84

mail: kundeservice@dankir.dk

CVR: 21855847