Magneternes virkning

I årtusinder har mennesket sværget til magnetens helende kraft. Fænomenet er for alt i verden ikke endegyldigt udforsket. Og videnskaben synes ikke længere at kunne ignorere emnet. Videnskabsmænd har fundet ud af, at magneterne kan stimulere blodcirkulationen eller regulere blodets strømning. De har desuden konstateret, at stærkt udvidede blodårer strammes, og for snævre kar afspændes. Hævelser og infektioner aftager, kvæstelser heler bedre og hurtigere. Ridser og sågar ar reduceres tydeligt ved påvirkning af en magnet. Særligt imponerende var virkningen på en sportsskade, således at forskerne giver det råd, at man skiftevist skal lægge ispose og magneter på forstuvning, buler eller skrammer.

Er magnetkraften i virkeligheden et all-round lægemiddel, som mange mennesker tyer til af ren og skær overbevisning - og fordi de har følt og oplevet det på egen krop ?

Eller er der en faktor, som er fælles for alle skildrede restitueringsprocesser, hvor forskellige de end måtte være ?

Læs mere i bogen "Endelig rask!" - en bog skrevet om erfaringerne med magnetsmykker og tilbehør. Den beskriver en række eksempler på overraskende virkninger, indenfor mange forskellige skadesområder.

Vi har den på lager - så ring eller send en mail, så sender vi og du har den indenfor et par dage.

Kærlig Hilsen

Kirsten Spang Sørensen

Dankir Netbutik

 

Kirsten Spang Sørensen

Brunemosevej 2

4250 Fuglebjerg

Tlf.: +45 60 77 22 84

mail: kundeservice@dankir.dk

CVR: 21855847