SOMMER SYNING

Nu er det ved at være tid til man skal sy sommergarderoben, så i den anledning laver jeg tilbud på 4 af mine sytråde som jeg forhandler. De farver jeg har i webshoppen, er dem jeg har i sortiment. Hvis der er en farve jeg ikke har, kan man skrive til mig og jeg vil vurdere, om det er en farve jeg vil tage i sortiment.

Mara Et Gütermann produkt

Mara 150: Mara er en tynd tråd der er rigtig god til at sy i lette metervarer. Den er god til applikation, undertøj, skjorter og mikrofibertøj. Hvis man broderer på maskine, kan man lave broderier med den.

100% polyester – kan vaskes på 60 grader

Spolen er på 1000 m.

Den findes i 384 farver - De farver jeg har i webshoppen, er dem jeg har i sortiment. Skriv til mig (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) og få et farvekort som pdf-fil sendt på mail.

Mara flex Et Gütermann produkt

Maraflex: Velegnet stærkt elastisk tråd til, alle metervarer især til strækstof, med særskilte fordele for elastiske sømme.

Sy alm stikkesting og din søm er elastisk. Fantastisk tråd der ikke knækker i stræk.

100% polyester - kan vaskes på 60 grader

Spolen er på 1500 m.

Den findes i 180 farver – De farver jeg har i webshoppen, er dem jeg har i sortiment. Skriv til mig (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) og få et farvekort som pdf-fil sendt på mail.

Isacord Et Amann produkt.

IsacordEr en maskine broderitråd som dog også vil kunne bruges som almindelig sytråd. ISACORD er fremstillet af højeste kvalitet af højglans kvalitets polyester. Tråden er en kombination af glans og blødhed med høj slidstyrke og fremragende farveintensitet.

Spolen er på 1000 m

Den findes i 391 farver + 22 meleret farver - De farver jeg har i webshoppen, er dem jeg har i sortiment. Skriv til mig (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) og få et farvekort som pdf-fil sendt på mail.

Alm. Overlock tråd: 100% Polyester

.Der fører jeg Sort – hvid – grå

Spolen er på 5000 m

Så Køb 4 stk. og betal for 3 stk. Tilbuddet gælder fra nu til 30 juni 2019

Man må godt blande farver

Når man bestiller på webshoppen, laver jeg ordren om på fakturaen, så man får sit tilbud

Bestil: Her

 

Dankir Netbutik

 

Kirsten Spang Sørensen

Brunemosevej 2

4250 Fuglebjerg

Tlf.: +45 60 77 22 84

mail: kundeservice@dankir.dk

CVR: 21855847